Om oss

Som en autostrada till din dröm. Ungefär så fungerar det när du har bestämt dig för att bygga om, bygga till eller bygga nytt. HABI Bygg gillar att jobba med lösvirke och ju krångligare ett byggjobb är. desto roligare tycker vi det är.

Väl utförda jobb med hög kvalitet är vår ledstjärna. Det gäller allt, från att hålla tider till att vara med hela vägen och se till så att allt blir gjort i rätt ordning och till rätt pris. För våra kunder handlar det ofta om ett drömprojekt som ska förverkligas och som kostar en hel del pengar. Då är det viktigt att ha flyt i jobbet, det får aldrig stå stilla.

Företaget har sin bas i Markaryd men jobbar frekvent i bland annat Mellbystrand och Laholm. Antalet anställda fluktuerar mellan sju och tio personer, beroende av konjektur, och ett par av "gubbarna" finns så gott som ständigt i Halland.

Vare sig du behöver hjälp med en mindre tillbyggnad av ditt hus eller ett större nybygge, så bereder HABI Bygg vägen. Genom sitt stora yrkesnätverk, erbjuder företaget en totalentreprenadlösning där alla delar faller på plats i rättan tid. Snickeri, VVS eller el - HABI bygg fixar allt.

Så du som länge har längtat efter det där hemmet som du ser framför dig när du blundar, tveka inte att ta kontakt! Det som är krångligt är bara roligt för HABI Bygg, där man gärna sätter sig in i din situation och dina önskemål.